Posted by: orencute | March 2, 2009

hmm

serabut…serabut…itula perkataan yg sesuai untuk 2 bln neh..blajo java seorg diri…mcm aku ni pandai sgt jer…tp nasib baik la aku ni mmg peminat coding…leh laks aku sabo lg…hehehe….ni keje overdue..arituh da kena sound…huhuhuh…meleleh gak la air mata aku neh…yg plg memalukan…meleleh dpn sv aku lak tuh…lelaki…teremosi sekejap..tp mmg salah awak pon…sape soh wat keje lambt…xper aku akan berusaha lg…..chayoq2…alang2 menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan…alang2 da blajo java..biar smpi terror…cewah…

kat tmpt keje baru neh..suasananyer sgt best…terasa la ada life sket..terasala mcm ada satu family…masing2 ada kelebihan n kekurangan..sama la mcm aku..

jujurnyer aku rindu sgt dgn server, tgk brg2 hardware….user ngadu ada error…ahahahha….pastu bebel2 psl axapta…psl lotus..huhuhuh…tgk org network ke hulu hilir kalo server down…dgn muka serabut..huhuhu…pegi gym..tp org kata yg berlalu tu dahla…hidup perlu diteruskan…mula2 mmgla xbiasa…nk pulak skrg ni lbh pd management…alaaaahh mula2…tgula 4-5 bln lg ker..silap2 da xnak kuar…ahahhaa

k la takat tu je la…wassalam

Advertisements

Responses

  1. berusaha aini!!

  2. huhu…lek lek neni!!! usaha tangga kejayaan… ewaahhh!!! Nnt apa2 ilmu jsp leh share kat blog..huhuhu…

  3. bile nak update neni????

  4. heheh..tu afr..usaha neni..aku yakin ko ley..owwh..aku dh lbey dr 6 bln..tp aku still rs aku syg cubic..hashaha…

  5. hai….teringat kenangan lama nampak……
    Seronok ler baca blog korang…..teringat kenangan keje kt Cubic…..hehehe….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: